Gembus enak asal Banyumas lan Cilacap

November 27, 2011

Sing jenenge Gembus iku panganan khas daerah Cilacap utawa daerah Banyumas. Gembus kue warnane putih bentuke kaya donat tur ¬†rasane gurih, apa maning nek isih anget pasti empuk tapi mandan kenyil-kenyil nek wis adem. Gembus cocoke di maem karo sambel pecel, nek ora ya karo caos indofood. Jian mantap’e poll apa maning nek lagi musim udan ¬†utawa musim adem. Read the rest of this entry »


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 30 other followers